Om JAN Ekonomi

Vi har kunder som fått sina kostnader sänkta med över 40% efter att de bytt till oss!

Vi har drygt 30 års erfarenhet av samtliga arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning. Sedan 2004 har vi hjälpt kunder med bokföring, varit deras "ekonomiavdelning", hyrt ut ekonomiansvarig till dem med mera. Jörgen var auktoriserad redovisningskonsult mellan 2005 och 2017, men har valt att inte förnya auktorisationen. Det är inget krav att bolag ska ha auktoriserad redovisningskonsult. Däremot måste AB där minst 2 av följande kriterier överskrids 2 år i rad, omsättning över 3 MSEK, mer än 3 anställda, tillgångar över 1,5 MSEK, ha godkänd eller auktoriserad revisor. Vi har flera kunder vars bokföring och årsredovisningar blir reviderade när vi är klara.

Kunderna är framförallt ägarledda mindre företag, men det finns även dotterbolag till utländska koncerner. Uppdragen varierar från några timmar till heltidsuppdrag. Kunderna finns såväl lokalt som i Skåne, Småland, Stockholm och på Västkusten.

Våra tjänster är och ska förbli kostnadseffektiva för våra kunder och alltid av hög kvalitè. Inga uppdrag är för små.

För nystartade företag erbjuder vi ett fast lågt pris för första året. Kommande år kan kosta mer ifall verksamheten växer och kräver mer jobb, inte annars. Läs mer »

Kontakta oss för kostnadsfri offert, vi erbjuder låga löpande timpriser, fast pris, alternativt takpris. 

Se under aktuellt eller nedan hur vi behandlar personuppgifter.